tirsdag den 19. maj 2015

"Møgkællinge"-tasken

 Mens jeg passede mit syghusophold i Dec 2010, var månedens bog i Gyldendals bogklub, "Møgkællinger" af Gretelise Holm.
 Jeg tænkte på meget andet end afmeldelse af månedens bog i de dage, så bogen lå og ventede på mig da jeg kom hjem, gemalen havde betalt da  han troede den var noget jeg havde bestilt,  jeg måtte/kunne  ikke læse den første lange tid, Yderligere var bogen dyrere end hvis jeg havde købt den i Bilka, så jeg fik en lidt negativt syn på den bog (som jeg ikke aner en disse om indholdet af)Nå, men gå til spilde skulle den ikke. Og selv om jeg har forsvoret mit liv var for kort til at flette tasker...tja så gik jeg alligevel i gang.

Det var ca midt i 2011, og det gik hurtigt at få tasken flettet og syet sammen...

Lynlås og montering har redet mig som en mare..Men nu er den færdig...........og lad os bare indse, der er plads til forbedringer, stort set på alle punkter.
Undtagen formen på tasken, den er jeg ret vild med Jeg turde ikke slå huller i de tykke tern, så jeg har syet en knap på indersiden som "hold" og stukket ud gennem hjørnerne af en tern..trukket snoren om ringen og tilbage igen nogen gange

Inden skulle jeg ha sat karabinhagen i...det glemte jeg så den er monteret i en ring på hanken i stedet, men så kan man også tage den af og sætte en kort snor på i stedet


 Lynlåsen var det sværeste, jeg kunne simpelthen ikke få det vendt til..hver gang jeg fandt fidusen ved at sætte det sammen, missede jeg hele systemet oppe i mit hovede, når jeg fik det vendt om så jeg kunne sy..

Av hvor har jeg måtte opgive mange gange så nu tør jeg simpelthen ikke tage det op og sy om..

 Find 5 fejl..
Jeg var bange for at tråden skar mine taske-led over,derfor hækletråd.
Mine led er meget tykke og svære at bukke, om det er forklaringen på at tråden ses her og der, ved jeg ikke rigtig, for de ses ikke inden i tasken hvor det buer den anden vej.

Mine tern sidder ikke jævnt og glat Hjørnerne er jeg HELLER ikke tilfreds med, men igen fordi det er så tykt materiale, og  måske fordi mine fingre ikke har kræfter nok...kunnne jeg ikke få dem pæne..

Der må studeres lidt mere YT tror jeg

Til gengæld er jeg ret stolt af mit foer det sidder godt og pænt til hele vejen rundt.

Det er hæftet til lynlåsen EFTER den er syet i tasken..af den simple grund at jeg heller ikke magtede at få det vendt i mit hovede så det blev rigtigt..
2-3 forsøg, så komponerer jeg noget selv...og resultatet blev "godt nok" tasken kan lynes helt til og det ser pænt ud når den er lukket.Tasken kommer jeg vist selv til at bruge, den er simpelthen ikke pæn nok til salg...faktisk er jeg gået i gang igen med en taske af kaffeposer, denne gang med større tern og lige sider og flad bund..

Den store taske-fletter bliver jeg aldrig, mine fingre protesterer kraftigt mod at lave de mange taske-led

Ingen kommentarer:

Send en kommentar