fredag den 1. juli 2011

Så ku jeg alligevel...

Det er stort set aldrig lykkedes mig at holde liv i en orkidé i ret lang tid.
Så fik jeg det råd at sætte den i et østvendt vindue, og da det i mit tilfælde samtidig er mit køkkenvindue, husker jeg også at vande den indimellem.
Nu har jeg så belønningen, en i blomst, en meget tæt på at blomstre og to der er på vej med en lang stilk..

Hvorfor så de to små ser så sølle ud på bladene ved jeg ikke.. men jeg glæder mig meget over de kønne blomsterstilke..

2 kommentarer:

  1. Pas nu på du ikke kommer til at overvande dem. De skal kun have vand 2 gange om måneden. Det er lettest at huske, hvis du vander den 1. og 15. Lad dem trække vand i vasken et kvarters tid.
    De bryder sig ikke om den stærke sol i et sydvendt vindue. Jeg har dem i vinduet mod sydvest. Det går lige an, samt i køkkenvinduet mod nordvest. Resten har jeg sat på reolen "inde" i stuen. Det går også an.
    Jeg har faktisk en i køkkenvinduet, som jeg hev op af en skraldespand, da den blev smidt ud. Den proppede jeg bare i en potte uden muld, og der har den stået i et par år nu - og har blomstret flere gange.

    SvarSlet
  2. Jeg har også mine i et køkkenvindue mod øst..så får de en brusning når de er for støvede..ellers en pottedybning hver onsdag.Jeg tror der er forskel på planterne..ikke alle gartnerier laver lige holdbare planter (det er i hvertfald min undskyldning)

    SvarSlet