mandag den 30. juli 2012

Det var den ferie...

 Og dermed tilbage til "arbejde" igen..

Ferien er bla gået med at spinde mit "genbrugsgarn" færdigt... Nahrrr et eller andet sted synes jeg at Recycled garn lyder lidt finere ;O)

Nå men nu er det endelig helt færdig uanset

Det er  kamelulden også..Men jeg sprang altså  over det med håndteenen..den tror jeg aldrig jeg bliver helt tilfreds med at bruge,og  når nu familien er villig til at gøre plads i forteltet til Fru Asford så foretrækker jeg altså hendes selskab..

Der er meget recykled garn..så meget at jeg stadig ikke kan bestemme mig for om jeg laver ensfarvet eller tofarvet anorak af det. Jeg må vist for en gang skyld lave strikkeprøver ;O)

3 kommentarer:

  1. Jeg synes det er vildt at du har spundet så meget garn på et par uger - jeg skal vist til at trampe lidt hurtigere i pedalen! Det er blevet rigtig godt, det der!

    SvarSlet
  2. Ups..ja det kan jeg godt se jeg har skrevet...jeg retter lige så det også er ærligt og sandfærdigt ;O) jeg havde lavet det grønne og halvdelen af det lyse.. kamelen tog længst tid ..Så det er slet ikke sikkert du behøver at trampe hurtigere af den grund ;O)

    SvarSlet
  3. Jeg synes alligevel det er hurtigt - jeg skal i gang med 200 g shetland, tror lige jeg vil tage tid - men det kommer såmænd nok til at tage en måned!

    SvarSlet